Het bedrijf Carskin PRO

Carskin Pro is een Full- Service specialist voor Carwrapping, Autoreclame, Fleetmarking en alle andere vormen van (car) Design en Styling.

Onze Passie.

 

Carskin Pro is ontstaan vanuit een Signmakers achtergrond, een stel vakidioten met een passie voor alles wat met auto's te maken heeft.

Wij hebben al ruim 15 jaar ervaring met allerlei soorten folie.

Het Carwrappen is sinds enkele jaren razend populair zodat meerdere signmakers zich daarin zijn gaan specialiseren. Zo ook wij !!

Alleen wij gaan met alles net een stapje verder, alles moet tot in de kleinste details perfect zijn. Iedere carwrap of ander  foliedesign wordt goed met de klant doorgesproken zodat u zeker weet dat u de juiste keuze heeft gemaakt. U geeft tenslotte een serieus bedrag uit aan uw heilige koe, dus moet u straks razend enthousiast zijn als uw (nieuwe) Wrapcar straks weer voor de deur staat,

Onze Visie

 

Onze visie is dat wij bij iedere Carwrap of ander foliedesign maar 1 kans hebben om het goed te doen. 1 keer fout of niet naar tevredenheid en we zien u en al uw (auto) vrienden en family niet voor een 2e keer terug.

​Wij geven u een gedegen advies over kleuren en combinaties. Met Carwrappen is eigenlijk niets te gek. Echter staat niet iedere kleur of Combi op elk type auto. Wij zullen het dan ook zeker niet nalaten om soms ook kleuren af te raden, wij willen ook trots zijn op uw auto!!