Veel gestelde vragen:

Wat is Carwrapping?

Carwrappen is het inpakken van uw auto met een hoogwaardige gegoten vinyl. Deze folie word voorzien van een UV-werend laminaat om de duurzaamheid te verlengen. U kunt uw auto in een effen kleur carwrappen, zowel mat als glas. Daarnaast kunnen we uw auto ook carwrappen in een hippe print.

Waarom Carwrappen?

• Omdat u uw auto graag in een andere hippe kleur ziet, kleuren in Glans, Mat, Pearl effect, Metallics, Carbon etc.

• Een groot bijkomend voordeel is dat uw originele laklaag volledig beschermd blijft voor de elementen. Bij dure nieuwe auto's blijft de waarde dus optimaal.

• Ook leasemaatschappijen zien het als een groot voordeel en maken hier dan dus ook regelmatig gebruik van. De auto wordt in een courante kleur geleverd en wordt daarna in de (meest gekke ) kleur gewrapt die u  wenst.


 

* Kan ik door de wasstraat / wasbox?

Ja, u kunt gewoon door de wasstraat/wasbox. Wij adviseren altijd wel, wees net zo zuinig op uw auto als bij normale lak. Dus vertrouwd u een wasstraat niet ( te oud/ gammel) gewoon niet doen! Verder kunt u de auto gewoon wassen met de spons en zeem.

* Hoe zit het met onderhoud van een gewrapte auto?

Gewoon wassen op zn tijd en regelmatig afnemen met een speciale wrap reiniger/ontvetter. Verder zijn er speciale  onderhoudsproducten om uw wrap in optimale conditie te houden.  Poetsen... niet meer nodig!!

* Is Carwrapping permanent net als spuiten?

Nee, dat is nou juist het mooie van carwrapping, het te allen tijde weer af. De tijd dat de wrap erop zit is uw auto wel volledig beschermd door invloeden van buitenaf zoals vogelpoep, steenslag en derg.

* Wat gebeurt er als de wrap wordt verwijderd? zit er dan allemaal lijm resten op mn auto?

Indien een wrap vakkundig wordt verwijderd zal u auto/lak weer in dezelfde staat verkeren als voordat de wrap erop ging. Bij gebruik van goed kwalitatieve folie's zullen er geen lijmresten achterblijven.

* Kan ik de wrap ook zelf verwijderen?

Ja, indien de auto/folie goed op temperatuur is en u heeft de juiste middelen/gereedschappen dan is dit zeker mogelijk.

*Hoe lang gaat een wrap ongeveer mee?

Mede afhankelijk door de kleur en of er metalen inzitten, zal de wrap zo'n 3 tot 6 jaar mee gaan.

* Hoe zit het met de kleurvermelding op mijn kenteken?

U dient dit wel te melden bij het RDW, zij zullen dit dan aanpassen op uw kenteken. Dit is verder geheel gratis en geschiedt zonder keuring. Voor bedrijfsauto's, motoren en quads geldt dit overigens niet. Zie artikel RDW

 

Heeft u nog andere vragen, stuur ons dan gewoon een mail of neem telefonisch contact met ons op. Wij staan u graag te woord.